[GUIDA] Recetat e krishtlindjes dhe vitit të ri.

Faleminderit qe me ndiqni. Me poshte gjeni guiden e plote per tavolinen e krishtlindjes dhe vitit te ri. Nese mendoni qe duhet te shtoj te tjera, mos hezitoni te me kontaktoni ne [email protected]

But wait, there’s more…

Per tua thjeshtuar pak jeten, me poshte i kam grupuar keto receta ne menu te ndryshme.

  1. Tavolina e shëndetshme (ku për ju që po përpiqeni të jeni të shëndetshëm të ketë një zgjidhe që të shmangni shprehjen e famshme “ Peshohuni pas kaposhit”
  2. Tavolina tradicionale shqiptare (ku jam përpjekur të shtoj të gjithë elementët tradicionalë sipas rekomandimeve të mamasë time)
  3. Tavolina Shqiperia 2000 (ku në fakt do ju duhet të “Peshoheni pas kaposhit”)