Rreth nesh

Delicious Albania është një faqe e krijuar me shumë kujdes dhe vëmendje për të promovuar artin e kuzhinës shqiptare. E fokusuar në atë kategori njerëzish që nuk dinë të gatuajnë, recetat trajtohen me thjeshtësi dhe të gjitha produktet janë përshtatur me produkte të cilat gjenden nëper supermarketet e lagjes.

Cdokush mund te gatuaje thjesht dhe ne menyre te shkelqyer, edhe pse jane shume te zene. Sekreti eshte perdorimi i ingredienteve te fresket me disa drejtime te thjeshta.

Delicious do ju ndihmoje te gatuani disa nga recetat qe duket me te komplikuara thjeshtesisht, me perberes qe mund ti gjeni ne marketet lokale dhe me e bukura – shume shpejt.