Pulë me salcë të thartë dhe të ëmbël

Njerëzit duket se ndahen përgjysmë kur vjen puna te kuzhina aziatike, por gjithashtu, ata ...

Kallamarë pikantë

Ndonëse shqiptarët janë hamës të mëdhenj të mishit (mendoni edhe vlonjatët, që e kanë ...

Si te gatuajme Frikase – Supa superiore

Koncepti I frikasese perfshin nje super te thjeshte me pule dhe perime qe u ...

Qofte vegane Falafel

Me perhapjen e veganizimit, degjojme gjithnje e me teper “falafel, falalel”… po çfarë janë ...