Nga rruget e parisit: jambon beurre baguette

Ky eshte nje nga ato sandwichet qe jane me interesante sec duhen, me nje shije super te rafinuar dhe me shume pak perberes. E gjeni neper rruget e parisit, si nje nder gjerat me tipike qe gjeni verdalle neper furrat e bukes lokale.

Per kete ju duhen:

  1. Nje baguette me kore krokante edhe te bute brenda
  2. Gjalp fshati ne temperature ambienti
  3. feta te holle proshute

Pergatitja:

  1. Priteni baguetten ne mes
  2. Lyejeni me gjalp – nje nder elementet tipike te kuzhines franceze eshte gjalpi me shumice, keshtu qe mos u tregoni te ndrojtur, jepini…
  3. shtroni feta te holla proshute

Kaq

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Karkaleca pikantë me arrë kokosi

Duket se shqiptarët e kanë zakon t’i ruajnë gatimet e detit për në fundjavë, ...

Patate e mbushur me proshutë

Patatja e mbushur është një pjatë tejet e preferuar e imja, të cilën e ...

Qofte të mbushura turke

Dikur, ne nje nga pushimet e mia verore ne Turqi, mes vargut te gjate ...

Souffle me djathë

Prezantimi i parë që kam pasur me souffle-në e famshme franceze s’ka qenë tamam ...

Recetat e Mamit: Pispili me spinaq dhe borzilok

Mbaj mend qe kur isha i vogel, koncepti i pispilise ishte nje gje qe ...