Pasta me spinaq dhe domate ne nje tigan

Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur kohe qe te hame gjera te mira – unless shkojme neper restorantet – ku kjo e fundit me eshte merzitur deri diku – but thats just me..

Ti kthehemi detyrave:

Ju duhen domate te prera, spinaq, borzilok, gjysem pako pasta te thjeshta, vaj ulliri, kripë dhe piper, 1 litër ujë, 1 qepë e prere holle, 2 hudhra, te prera imët dhe djath parmigiano i grire.

Cfare duhet te beni:

Shtoni qepen dhe hudhrat ne tigan me pak vaj ulliri derisa te kene arritur nje ngjyre te lehte kafeje. Me pas shtoni domatet, makaronat, kripe, piper dhe ujin. Tiganin e leme ne zjarr derisa te filloje te vloje dhe me pas fillojme ta trazojme derisa makaronat behen la dente dhe uji pothuajse avullon.

E provojme dhe shtojme kripe dhe piper ne se duhet.

I sherbejme ne nje pjate dhe i shtojme djath parmigiano te grire siper.

Une kryesisht preferoj ti ha ne tigan pasi pertoj te laj ene extra por zere se nuk e thashe.

Ju befte mire!!!

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Super smoothie me avocado, kale, ananas dhe arre kokosi

  Gjysem avocado, kale te prere ne copa, disa copa ananasi (une I preferoj ...

Tarator dhe tost me avokado

Tarator dhe tost me avokado.

Kur mendohet per ushqimin qe do konsumohet pas nje dite pune shumica jone perfundon neper ...

A proper lunch that is ready within one episode of FRIENDS

I would say that the dirty mean reason of this recipe is that noone ...

Si të përgatisim pasta të freskëta

Kemi dhënë dhjetëra receta pastash, ku vështirësia më e madhe ka qenë përgatitja e ...

Cocktail veror me gin dhe manaferra te fresketa

E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per ...

Receta Indiane: Pule me Curry dhe oriz

E di qe jam fiksuar me keto recetat orientale, por le te jemi realist, ...