Pasta me spinaq dhe domate ne nje tigan

Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur kohe qe te hame gjera te mira – unless shkojme neper restorantet – ku kjo e fundit me eshte merzitur deri diku – but thats just me..

Ti kthehemi detyrave:

Ju duhen domate te prera, spinaq, borzilok, gjysem pako pasta te thjeshta, vaj ulliri, kripë dhe piper, 1 litër ujë, 1 qepë e prere holle, 2 hudhra, te prera imët dhe djath parmigiano i grire.

Cfare duhet te beni:

Shtoni qepen dhe hudhrat ne tigan me pak vaj ulliri derisa te kene arritur nje ngjyre te lehte kafeje. Me pas shtoni domatet, makaronat, kripe, piper dhe ujin. Tiganin e leme ne zjarr derisa te filloje te vloje dhe me pas fillojme ta trazojme derisa makaronat behen la dente dhe uji pothuajse avullon.

E provojme dhe shtojme kripe dhe piper ne se duhet.

I sherbejme ne nje pjate dhe i shtojme djath parmigiano te grire siper.

Une kryesisht preferoj ti ha ne tigan pasi pertoj te laj ene extra por zere se nuk e thashe.

Ju befte mire!!!

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Torta “Sacher”

Më lejoni t’ju tregoj për një nga tortat e mia më të preferuara, krijuar ...

Hulumtimet e se shtunes mbrema 12.03

Disa nder faktoret qe me bejne qe te shkruaj kete postim eshte kryesisht i ...

Sallatë me oktapod

Me ardhjen e fundjavës vjen edhe koha për t’iu rikthyer gatimeve të detit, mbase ...

Si te gatuajme Paella Spanjolle me fruta deti

Nje nder gjerat me te mira qe mund te provosh ndonjehere eshte Paella spanjolle, ...

Sorbeto me mjedër

E dimë që është dimër, por jemi të mendimit që sorbetoja nuk njeh stinë. ...