Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur kohe qe te hame gjera te mira – unless shkojme neper restorantet – ku kjo e fundit me eshte merzitur deri diku – but thats just me..

Ti kthehemi detyrave:

Ju duhen domate te prera, spinaq, borzilok, gjysem pako pasta te thjeshta, vaj ulliri, kripë dhe piper, 1 litër ujë, 1 qepë e prere holle, 2 hudhra, te prera imët dhe djath parmigiano i grire.

Cfare duhet te beni:

Shtoni qepen dhe hudhrat ne tigan me pak vaj ulliri derisa te kene arritur nje ngjyre te lehte kafeje. Me pas shtoni domatet, makaronat, kripe, piper dhe ujin. Tiganin e leme ne zjarr derisa te filloje te vloje dhe me pas fillojme ta trazojme derisa makaronat behen la dente dhe uji pothuajse avullon.

E provojme dhe shtojme kripe dhe piper ne se duhet.

I sherbejme ne nje pjate dhe i shtojme djath parmigiano te grire siper.

Une kryesisht preferoj ti ha ne tigan pasi pertoj te laj ene extra por zere se nuk e thashe.

Ju befte mire!!!

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

10 Super ushqimet

10 Super-Ushqime

Lista e meposhtme permend disa nga ushqimet te cilat konsiderohen te kene efekte shume ...

Healthy Greek Chicken Gyros to die for

So it is the middle of the summer and there is nothing better than ...

Pufka “Margarita” (me tekila!)

Kujt mund t’i bëjnë dëm ëmbëlsirat? Mund të jenë të vetmet krijime që shijohen ...

Sallate e Ftohte me fasule

Fasulet skane pse te jene perberes te merzitshem – sic karakterizohet nga koncepti jone ...

Pufka me çokollatë

Francezët i quajnë “profiterol me çokollatë”, por emrin e kësaj ëmbëlsire e kam pasur ...