Të freskëta

Salca tartar për fruta deti

Ndonëse mund të kemi dëgjuar për salcën tartar, nuk mund të themi që është ...

Domate të mbushura greke

Kemi dhënë recetën për kunguj të mbushur, dhe kemi dashur prej kohësh t’ju japim ...

Brinjë derri me mjaltë & erëza

Mjalti dhe ketchup-i mund të duken një kombinim i çuditshëm, por mos u tutni ...

Me mbështetjen e:
Biftek ne Tigan me gjalp / Simple steak with butter
Biftek ne Tigan me gjalp / ...

00:01:01

Gopro - Korce Boboshtice

00:00:17

Gjirokastra: Duke u varur n...

00:02:50