Persheshi i vitit te ri

Te gjithë e njohim edhe te gjithë e duam. Persheshi i vitit te ri ...

Fasule Pllaqi ne tave

Une jam rritur ne nje familje qe fasulet pllaqi ne tave janë tepër te ...

Qofte Shtëpie

Qoftet e shtëpisë janë nje pjate tipike e vitit te ri dhe ti e ...

Patate shtëpie

Kujdes! Këto patate nuk janë standarde dhe janë tepër fiksuese aq sa mund t[ju ...

Si të gatuajmë Sallatë Ruse

Në pikpamjen globale kjo që quajmë ne nuk është se quhet sallatë ruse, por ...