Guida e verave per tavolinen e fundvitit

Ne varesi te shijeve tuaja, darkat e vundvitit, nder te tjera karakterizohen edhe nga nje perdorim i moderuar (hem hem) i alkoolit. Per kete gje, ne shumicen e rasteve, pihet cfare ka ne shtepi, por ne rastin konkret, mund te bejme disa specifikime.

Nese ju pelqejne verat frizante, do ju keshilloja te rrinit larg nga zgjedhjet e shumta dhe te fokusoheni ose ne nje rose frizante ose prosecco.

Nga ana tjeter nese ju pelqejne verat e bardha, riesling ose sauvignon blanc duhet te jene ne zgjedhjet tuaja.

Per verat e kuqe, ka shume e shume zgjidhje, por nese nuk keni zgjedhje te nje Barolo, thjeshtesisht mund te zgjidhni midis Pinot Noir, Zinfandel, ose Syrah.

Per finalizim, mos harroni te merrni ndonje digjestiv sic eshte limoncelo ose ndonje lloj amaro.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like