Tost me dardhe, spec djeges dhe gjalp

Ok keto tostet jane fantastike! Pse do do thoni ju? Sepse shume thjesht i ...

Tost me Fiq, mjalte dhe filadelfia

Sapo pashe ne dyqanin e lagjes fiq qe dmth eshte koha per te eksperiementuar ...

Burger Tradicional i bere ne Shtepi

Burger, aq sa eshte nje tradine amerikane dhe ka nevoje per bbq dhe grille, ...

[Galeri] Veze e Skuqur me kapele

E njohur me shume emra kreative qe nuk kam ndermend ti perkthej si “toad ...