E njohur me shume emra kreative qe nuk kam ndermend ti perkthej si “toad in a the hole”,  “gashouse eggs”, “a hole in one” dhe “spit in the ocean” kjo recete e thjeshte e vezeve te skuqura eshte po aq e shijshme.

Ta nisim sic duhet kete muhabet – sot eshte e ENJTE ne me fund dhe ne po pergatitemi per nje fundjave e karakterizuar nga parazitizmi dhe pertacia (ose dhe nete ta gjata rrugve, duke u perplasur nga lokali ne lokal dhe per te perfunduar tek PepperON – ça t’u doje xhani mo). Sido qe te jete zgjedhja, nuk ka asgje me te mire sesa te zgjohesh me nje mengjes te bere mire, qe eshte super i thjeshte dhe nder te tjera duket super borgjez per te nisur diten sic duhet ose me e keqja per te kuruar pak nga ai alkooli i keq i pire nje nate me perpara (e thene ndryshe – pini si njerez, dhe nese do pini, pini sic duhet :))

Mos harroni te marinoni vezet me kriper piper dhe rigon per nje super teksture dhe pasi ta ktheni, vendosni djath siper qe te shkrihet – e provuar qe ndihmon hangoverin 🙂

thursday

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Tagliatelle me karkaleca dhe kungulleshka

Tagliatellet me karkaleca dhe zucchini jane nje nder ato pjatat super te famshme. Fatkeqsisht ...

Molle e pjekur me arra

U riktheva ditën e djeshme në qytetin tim të lindjes, Elbasan. Tashmë qyteti është ...

Përtej kufijve: Lukumadhe

Kemi mbuluar plot ëmbëlsira nga shtete rreth e rrotull botës, afër apo larg, por ...

Banane me çokollatë & sprinkles

Gjithmonë duam rezultatin më të mirë me mundin më të pakët, dhe gatimi nuk ...

Eskallop viçi me limon

Më pëlqen të kem pjata të zgjedhura paraprakisht sa herë shkoj në restorante që ...

S’mores: Biskota, marshmallow dhe çokollatë

Ne shqiptarët s’e kemi fort të përhapur kulturën e kampingut, dhe aq më pak ...