Ne nje buke me shume fara te thekur (jane ca qe jane si te shtypura dhe te forta – super fantastike) dhe lyejni me pak kos te ftohte, hidhini siper mjalte, kripe, piper te fresket dhe lajthite e pjekura.

Nese nuk dini si te piqni lajthite, ne nje tigan te nxehte thjeshte hidni lajthite e qeruara, trazojini here pas here dhe hiqini – jo me shume se 2 minuta.

Ku ka me thjesht?

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Tortë fshati me mollë

Versunkener Apfelkuche – apo tortë me mollë të zhytur është një kek tradicional gjerman, ...

Koncetrat Limoni me Xhinxher

Eshte bere nje gje super e famshme keto kohe ne fakt uji me kastravec, ...

Lepur me mustardë dhe trumzë

Nga varietetiet e mishrave që duhet të provoni në jetën tuaj, mishi i lepurit ...

Fileto pule Tikka Masala

Si te gatuajme Fileto Pule Tikka Masala.

Fileto Pule Tikka Massala eshte nje gatim tradicional indian shume i perhapur neper bote. ...

Jufka me pulë

Mishi i pulës është mishi më i dashur në shtëpinë time, dhe ndonëse shpeshherë ...

Hallvë me grurë të shtypur

Nuk ka nevojë për prezantim kur vjen puna te hallva, kjo ëmbëlsirë e huazuar ...