Ju nevojiten: veze, pluhur vanijle, qumesht, gjalp kikirikesh, recel, buke te ndenjur te paprere dhe gjalp.

peanut butter and jelly french toast 5Kombinoni vezet, kripen, vaniljen dhe qumeshtin ne nje pjate dhe miksojini deri sa cdo gje eshte bere nje mase e kombinuar. Do ju duhet nje buke masive e paprere, ose ndonje chiabatta nese doni te jeni pak fancy por buke e ndenjur eshte super ok.

Prejini ne copa te trasha, dhe ne ane, krijoni nje si tip xhepi.

peanut butter and jelly french toast 4

Mbusheni me sa peanut butter dhe recel qe doni, lyejni me miksin e vezes the direkt ne nje tigan te nxehur me gjalpe. Sapo te marrin nje ngjyre si te arte, kthejini.

peanut butter and jelly french toast 3

Kujdes – ky koncept eshte teper ngjites dhe krijon varesi.

peanut butter and jelly french toast 2

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Chocolate souffle for the late night hungry souls

One of the most important and most dangerous things on late nights is hunger. ...

Tartufë me çokollatë

Ëmbëlsirat e vogla në formë topthi mund të jenë dhurata më e mirë në ...

Ëmbëlsira “Ishujt lundrues”

Zor se keni dëgjuar më parë për këtë ëmbëlsirë, apo t’ju kenë zënë sytë ...

Pasta me spinaq dhe domate ne nje tigan

Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur ...

Receta klasike: Tiramisu!

Personalisht, jam fanse e madhe e ëmbëlsirave me ëmbëlsi dhe hidhësi brenda tyre. Nuk ...

Bonet, ëmbëlsira nga Piedmonti

Pak persona mund të kenë dëgjuar për këtë ëmbëlsirë nga Piedmonti (veri-perëndim i Italisë), ...