Sanduic plazhi teresisht vegjetarian

Kur je nga ata njerezit qe preferon qe te levizesh me cooler me vete kur shkon ne plazh, zakonisht fillon e mendon qe cooleri nuk eshte vetem per tu hidratuar por edhe per tu ushqyer. Ky sanduich do ju lejoje te merrni rrugen dhe te eksploroni vende te reja, me vlera ushqimore te cilat nuk ju rendojne stomakun me vete.

Parimisht ju duhet nje buke shume e mire dhe e shijshme. Mundesisht nga ato me shume farra dhe te zeza. Njera fete e bukes lyjeni me salce kosi( filadelfia eshte me seksi por pak me e rende – salca e kosit eshte e lehte dhe freskuese). Feten tjeter me avokado te shtypur. Normalisht marinojeni me goxha kripe dhe piper. Feten me salcen e kosit ndoshta edhe pak vaj ulliri.

Preni ne copa karrota, qepe, kastraveca, domate. Marinojini me kripe piper, vaj ulliri dhe uthull balsamike. Sekreti ketu eshte perdorimi i sallates jeshile. Ndryshe asgje nuk do rrije bashke dhe do beheni zhul. Mbusheni me sallate jeshile. Siguron freski ne sandwich, cdo gje rri bashke dhe shija eshte prape fantastike.

Kaq kisha. Shijojeni tani ne plazh dhe pastaj me falenderoni.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Pule Piccata me limon dhe caperi

Koncepti I pules piccata eshte po aq Italian dhe sa amerikan ne teresi. Po ...

Koncetrat Limoni me Xhinxher

Eshte bere nje gje super e famshme keto kohe ne fakt uji me kastravec, ...

Vegan Raw Carob bon-bons

This is one of the easiest recipes for bon-bons with carob powder out there! ...

Receta klasike: Tiramisu!

Personalisht, jam fanse e madhe e ëmbëlsirave me ëmbëlsi dhe hidhësi brenda tyre. Nuk ...

Tosti me i mire ne bote – Tost me Avokado

Kjo recete ska as shkence as as njohuri te zgjeruara ne fushen e kulinarise. ...