E bukura e veres, te pakten perkundrjet frutave dhe perimeve, eshte qe ka mjaftueshem nga te gjitha. Gjithashtu, mundesia e zgjedhjes te jep te drejten te jesh i llastuar, te zgjedhesh me te mirat dhe te kesh dengla ne shijet e tua. Ky version nuk gatuhet, keshtu qe ta keni parasysh qe e kam me gjithe mend per denglat, pasi duhet te jene perfekte.

Ju duhen domate, kastraveca, qepe, hudher te cilat duhen prere ne copa te vogla. Shtoni 1 luge kripe, 2 luge vaj ulliri, 2 luge udhull vere te kuqe dhe lereni ne nje tas te madh. Shtypini me nje pjate dhe vendosni siper nje peshe. Arsyeja eshte qe keto lloj perberesish kane nevoje te rine bashke te marinohen.

Pas 30 minutash jane gati. Ne nje blender, me bejini pure por me shpejtesi te ulet. Shtoni edhe 1 luge vaj ulliri tjeter. Sapo pureja te jete tamam pure pa copa perimesh, eshte gati.

Hidheni ne nje pjate dhe shtoni pak domate qershi, qepe te njome dhe pak vaj ulliri siper.

Nje pjate super e fresket qe te merr ne qafe..Mos harroni ta shoqeroni me pak buke me farra te cilen e keni thekur me perpara me vaj ulliri, pasi nje Gazpacho pa pakez buke te thekur sikur nuk shkon.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Tarator dhe tost me avokado

Tarator dhe tost me avokado.

Kur mendohet per ushqimin qe do konsumohet pas nje dite pune shumica jone perfundon neper ...

Strudel me molle

Si te gatuajme Strudel me molle

Tashi qe po na afrohen dhe festat te gjithe duan ate gjene e embel ...

Negroni: Aperitivi Superior

Eshte e premte dhe e premtja do pakez alkool para darke, vere gjate darkes, ...

VEGAN: Muffins me Thana dhe tershere

E keni parasysh qe here pas here duhen keto gjerat Vegan? Ju duhen: 3 ...