Gatuaj pa receta Seria 2: Revolucion Indian me Spinaq dhe Qiqra

Kjo eshte nga keto recetat qe do te besh dicka healthy por vetem spinaq dhe qiqra nuk kane kurfare shije. Si ta rivitalizosh kete, dhe shume gjera te tjera me pak ereza indiane qe e vetmja gje qe duhet eshte ti hedhesh dhe te eksperimentosh. Kete lloj pjate nuk e ben dot keq (ok mund ta bej shume djegese 😛 por tani nese nuk i hani djegese ckeni qe kruheni me ereza djegese 😛 )

Bejeni keshtu:

  • Merrni Qepe te prera holle
  • hudhra dhe xhinxer i shtypur
  • Ereza nga ato me ngyra te cuditshme indiane (cte doni hidhni) – POR mire eshte ta beni djegese sic duhet.
  • lerini te skuqen sa te behen tamam fragrante
  • Nje kanace domate ose salce domate
  • nje kanace uje
  • Nje kanace qiqra te shplare
  • Spinaq I zjerre
  • Lereni te zjere ca (kjo eshte pjesa e bukur – kjo eshte gati per 30 minuta, por po te doni mund ta lini ne zjarr te avashte, ose ne tenxhere me presion dhe ti disintegroni fareee)
  • Hidhini dy luge kos

Dhe hajeni me SHUME buke – une kisha ca kullac qe kishte bere mami para ca kohesh dhe te ngelur ne frigorifer. Me thoni tani sa e veshtire eshte te gatuash ushqim indian…pa he nje here tu degjoj?

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

A proper lunch that is ready within one episode of FRIENDS

I would say that the dirty mean reason of this recipe is that noone ...

Fileto pule furre me perime.

Si te gatuajme Fileto pule te furres me perime.

Ne baze te ides e te ngrenit shendetshem dhe pa shume kalori vjen receta ...

Strudel me molle

Si te gatuajme Strudel me molle

Tashi qe po na afrohen dhe festat te gjithe duan ate gjene e embel ...

Ëmbëlsira “Ishujt lundrues”

Zor se keni dëgjuar më parë për këtë ëmbëlsirë, apo t’ju kenë zënë sytë ...

Rizoto me kërpudha

Ndonëse këtu në Delicious preferohen më tepër recetat e pastave të ndryshme (klikoni këtu ...