Cocktail veror me gin dhe manaferra te fresketa

E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per kete eshte ky cockatail.

Ju duhen

  • Nje dore manafera
  • Nje luge sheqer
  • Nje teke e gjysem gin
  • Lengun e nje gjysem lime
  • uje i gazuar (soda water)
  • borzilok

Pergatitja

  • Shtypni manaferrat me sheqerin ne nje tas te vogel. Ne varesi te preferences tuaj mund te hiqni farrat ose jo. Une i preferoj me farra pasi heqja e tyre zvogelon masen.
  • Ne nje shaker, ose nje kavanoz te madh (ne shume raste kur skam shaker, kavanozat e medhenj jave fantastike per cocktails) hidhni akull (shume akull), gin-in, manaferra e shtypura me sheqer dhe lime.
  • Shake mire. deri sa te formohet nje shtrese e ftohte ne pjesen e jashtme
  • Ne nje gote, hidhni disa kuba akulli te medhenj, kulloni masen e cockatailit dhe mbusheni goten me ujin e gazuar.
  • Deokorojeni me borzilok
Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Drejt e nga Brazili: Brigadeiro!

Historitë e ndryshme në internet tregojnë se këta toptha çokollate që ta bëjnë me ...

Banane të karamelizuara me mjaltë & arra

Është nga ëmbëlsirat më të thjeshta për t’u përgatitur, që ime më e ka ...

Guacamole nga Ishujt e Karaibeve

Guacamole eshte nje nder salcat me te mira (ne mendimin tim) per tu engledisur. ...

Rizoto

Si te gatuajme Rizoton perfekte.

Rizotoja eshte nje nga ato gatimet qe nqs behet ne menyren e duhur eshte ...

7 Rregulla per nje cheesecake persembari

Cheesecake ne mendimin tone jo-profesional jane dhurata e natyres duke kombinuar djath dhe torte ...