Cocktail veror me gin dhe manaferra te fresketa

E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per kete eshte ky cockatail.

Ju duhen

  • Nje dore manafera
  • Nje luge sheqer
  • Nje teke e gjysem gin
  • Lengun e nje gjysem lime
  • uje i gazuar (soda water)
  • borzilok

Pergatitja

  • Shtypni manaferrat me sheqerin ne nje tas te vogel. Ne varesi te preferences tuaj mund te hiqni farrat ose jo. Une i preferoj me farra pasi heqja e tyre zvogelon masen.
  • Ne nje shaker, ose nje kavanoz te madh (ne shume raste kur skam shaker, kavanozat e medhenj jave fantastike per cocktails) hidhni akull (shume akull), gin-in, manaferra e shtypura me sheqer dhe lime.
  • Shake mire. deri sa te formohet nje shtrese e ftohte ne pjesen e jashtme
  • Ne nje gote, hidhni disa kuba akulli te medhenj, kulloni masen e cockatailit dhe mbusheni goten me ujin e gazuar.
  • Deokorojeni me borzilok
Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Sallate e Ftohte me fasule

Fasulet skane pse te jene perberes te merzitshem – sic karakterizohet nga koncepti jone ...

Chocolate souffle for the late night hungry souls

One of the most important and most dangerous things on late nights is hunger. ...

Kek me qershi dhe kajsi

  Keku do dy gjëra: çokollatë ose fruta. I vetëm nuk të shijon aspak. ...

Dardha të pjekura me xhenxhefil

Nëse nuk ndiheni mjaftueshëm të sigurt për të përgatitur ëmbëlsira që kërkojnë miell, vezë, ...

Nutella: Nepsllek i kombinuar

Gezuar diten e Nuteles! Ky post eshte me pak per gatimin se sa eshte ...