Ne shqiperi, kemi fatin e mire qe rriten nje sasi shume e madhe domatesh. Keto te llojeve te ndryshme dhe me shije kaq unike sa nuk di ca te them. E bukura eshte qe sa i afrohesh tregtareve te frutave dhe perimeve fillon e ndjen ate aromen.

Kjo vjen nga tregtari i perimeve qe eshte poshte shtepise time, qe te jem realist nuk eshte se ka perzgjedhjen me fantastike te permieve, por ama kishte 4 lloje domatesh te ndryshme. 2 kokra nga secili lloj dhe jemi ON.

Pritini domatet si te doni, por me sa me shume siperfaqe eshte me mire. Marinojni me kripe dhe piper te fresket. Vendosni ne pjate qe te kombinohen me mjaftueshem mozzarella. Hidhini siper prape kripe dhe vaj ulliri. Nese doni pak aciditet shtoni edhe pak uthull balsamike por kryesisht vaj i ullirit mjafton.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Molle me qershi dhe musli te karamelizuara

E keni parasysh qe jeni ngref per nje gje te embel? Dhe nuk dini ...

Djuner Pitka – Sandwici bullgar me epik qe ekziston

Bullgaria, si shume vende te ballkanit (duke perfshire dhe ne e) krenohemi per disa ...

Strudel me molle

Si te gatuajme Strudel me molle

Tashi qe po na afrohen dhe festat te gjithe duan ate gjene e embel ...

Tortë me gjizë dhe fruta pylli

Receta e sotme nuk kërkon fort mund për t’u përgatitur, po të përjashtojmë pandispanjën ...