Ne shqiperi, kemi fatin e mire qe rriten nje sasi shume e madhe domatesh. Keto te llojeve te ndryshme dhe me shije kaq unike sa nuk di ca te them. E bukura eshte qe sa i afrohesh tregtareve te frutave dhe perimeve fillon e ndjen ate aromen.

Kjo vjen nga tregtari i perimeve qe eshte poshte shtepise time, qe te jem realist nuk eshte se ka perzgjedhjen me fantastike te permieve, por ama kishte 4 lloje domatesh te ndryshme. 2 kokra nga secili lloj dhe jemi ON.

Pritini domatet si te doni, por me sa me shume siperfaqe eshte me mire. Marinojni me kripe dhe piper te fresket. Vendosni ne pjate qe te kombinohen me mjaftueshem mozzarella. Hidhini siper prape kripe dhe vaj ulliri. Nese doni pak aciditet shtoni edhe pak uthull balsamike por kryesisht vaj i ullirit mjafton.

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Tartë “kokëposhtë” me mollë

Pas ëmbëlsirës së djeshme të çuditshme, “Ishujt lundrues”, bërë fund e krye me vezë, ...

Fileto pule furre me perime.

Si te gatuajme Fileto pule te furres me perime.

Ne baze te ides e te ngrenit shendetshem dhe pa shume kalori vjen receta ...

Gnocchi me patate

Gnocchit e Italise se veriut jane ato me te famshmet, te cilat jane me ...

Pule e Skuqur ne furre

I keni parasysh ato pulat e skuqura qe dalin neper filma – koncepti i ...

Brownie ne filxhan

Si te gatuajme Brownie ne nje filxhan.

Brownie(kek me cokollat) ne nje filxhan eshte zgjedhja me e shpejt dhe mire per ...