Toptha Cokollate plot energji

Kjo nuk eshte recete tamam – thjesht kombinohen ca perberes te cilet te zgjojne. Jane ideale per te nisur diten sic duhet per ata qe vdesin per pakez cokollate por edhe fantastike per ta perdorur si embelsire pas nje darke te gjate te gjate, plot vere ku jeni pakez ne gjume dhe keni nevoje te zgjoheni per cfare do lloj arsyeje 😛

Perberesit:

  • 150g tershere;
  • 150g bajame;
  • 20 kumblla te thata;
  • 2 luge maple syrup (ose mjalte);
  • 150ml kafe ekspres – e ftohur;
  • 4 luge gjalp bajamesh (ose gjalp);
  • 4 luge copeza are kokosi;
  • Pak kripe;
  • 2 luge farra chia;
  • 2 luge kakao;
  • Per dekorim;
  • Copeza cokollate te zeze;
  • 2 luge kakao.

Pergatitja

  1. Te gjithe perberesit e thate duhet te jene te copetuara teresisht (vendosini ne nje grirese). Pastaj shtoni perberesit e tjere dhe miksojini deri sa te behet nje mase ngjitese.
  2. Lagni duar me uje, dhe krijoni toptha me duar. Sduhet te jene shume te medha pasi mezi do te ftohen.
  3. Shtoni siper copezat e cokollates te zeze dhe pluhurin e kakaos. Ne kete pike mund te keni cfare te doni se cdo gje qe do ti hidhni siper do ti ngjisi.
  4. Futeni ne akull per rreth nje ore dhe gati per tu ngrene.

Nje shenim i vogel. Eshte e rendesishme te kuptohet qe te gjitha keta perberes jane te lezetshem por edhe mund nderrohen me te tjere.

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Ads

You May Also Like

Brownie me Nutella me 3 perberes

Gezuar 1 Qershorin! Nje nga ato recetat qe I bejne te gjithe dhe super ...

Krem me çokollatë dhe portokall

Të përfitojmë sa jemi në stinë portokallesh, dhe të mos i hamë thjesht të ...

Kupa të vogla me krem Mocha

Nëse ju është mërzitur kafeja e përditshme e mëngjesit, kemi recetën perfekte për ta ...

Fileto pule Tikka Masala

Si te gatuajme Fileto Pule Tikka Masala.

Fileto Pule Tikka Massala eshte nje gatim tradicional indian shume i perhapur neper bote. ...

Salca tartar për fruta deti

Ndonëse mund të kemi dëgjuar për salcën tartar, nuk mund të themi që është ...

Sexy Sardines total makeover

There is something about different cultures that amazes me – from how sushi chefs ...