Perhere kam qene i fiksuar me kuzhinen japoneze. Eshte seriozisht e nje niveli tjeter – keta kombinojne thjeshtesisht te gjitha perberesit me te thjeshte, dhe aq natyrale. Ja ku keni nje sallate fantastike qe ska nevoje per asgje speciale dhe eshte aq e shijshme.

Kastravecat tani sapo kane dale te fresket. Merrni 2 prej tyre. Pritini kastravecat gjatesore ne mes dhe hiqni farat dhe pjesen e lengshme te mesit. Perdorni nga ato qeruesit te patateve pasi jane fantastike (btw – qeruesit e patateve – ato qe gjeni neper carefour ose verdalle perdoren si te doni per shume gjera). Vendosini ne nje leter kuzhine dopjo dhe hiqni ujin e tepert.

Kombinoni cerek gote uthull e orizi, 1 luge kafeje sheqer dhe nje maje luge kripe ne nje tas te mesem deri sa te tretet. Tostoni farrat e susamit te zjarr te ulet deri sa te ngrohen dhe hidhjani lengut se bashku me kastravecat.

Sherbejeni menjehere

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Tosti me i mire ne bote – Tost me Avokado

Kjo recete ska as shkence as as njohuri te zgjeruara ne fushen e kulinarise. ...

Tave Kosi

Si te gatuajme Taven e Kosit.

Kur mendojme per gatimet e gjyshes dyshoj se nuk ju vjen ndermend Tava e ...

Si të përgatisim majonezë

Njerëzit ndahen në 2 kampe kur vjen puna te majoneza. Unë personalisht hyj te ...

Extremely Addictive Peanut Butter and Jelly French Toast

Peanut butter and jelly is a matter of life and death foodgazm – you ...

“Oriz i zi” me çokollatë

S’merret vesh moti! Nga një fundjavë ku të gjithë ishim në plazh, duke marrë ...