Perhere kam qene i fiksuar me kuzhinen japoneze. Eshte seriozisht e nje niveli tjeter – keta kombinojne thjeshtesisht te gjitha perberesit me te thjeshte, dhe aq natyrale. Ja ku keni nje sallate fantastike qe ska nevoje per asgje speciale dhe eshte aq e shijshme.

Kastravecat tani sapo kane dale te fresket. Merrni 2 prej tyre. Pritini kastravecat gjatesore ne mes dhe hiqni farat dhe pjesen e lengshme te mesit. Perdorni nga ato qeruesit te patateve pasi jane fantastike (btw – qeruesit e patateve – ato qe gjeni neper carefour ose verdalle perdoren si te doni per shume gjera). Vendosini ne nje leter kuzhine dopjo dhe hiqni ujin e tepert.

Kombinoni cerek gote uthull e orizi, 1 luge kafeje sheqer dhe nje maje luge kripe ne nje tas te mesem deri sa te tretet. Tostoni farrat e susamit te zjarr te ulet deri sa te ngrohen dhe hidhjani lengut se bashku me kastravecat.

Sherbejeni menjehere

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

10 Super ushqimet

10 Super-Ushqime

Lista e meposhtme permend disa nga ushqimet te cilat konsiderohen te kene efekte shume ...

Qofte të mbushura turke

Dikur, ne nje nga pushimet e mia verore ne Turqi, mes vargut te gjate ...

Receta bazike: Salca beshamel

Është nga salcat më të njohura e të përdorura, që çdo person i cili ...

Kajmaklie me luleshtrydhe

Kajmaklia nuk është gjë tjetër veçse një kek-mafishe, i lehtë dhe i butë, i ...

Sorbeto me mango

Mangot mund të jenë nga frutat më të shijshme që kemi fatin të provojmë, ...