Perhere kam qene i fiksuar me kuzhinen japoneze. Eshte seriozisht e nje niveli tjeter – keta kombinojne thjeshtesisht te gjitha perberesit me te thjeshte, dhe aq natyrale. Ja ku keni nje sallate fantastike qe ska nevoje per asgje speciale dhe eshte aq e shijshme.

Kastravecat tani sapo kane dale te fresket. Merrni 2 prej tyre. Pritini kastravecat gjatesore ne mes dhe hiqni farat dhe pjesen e lengshme te mesit. Perdorni nga ato qeruesit te patateve pasi jane fantastike (btw – qeruesit e patateve – ato qe gjeni neper carefour ose verdalle perdoren si te doni per shume gjera). Vendosini ne nje leter kuzhine dopjo dhe hiqni ujin e tepert.

Kombinoni cerek gote uthull e orizi, 1 luge kafeje sheqer dhe nje maje luge kripe ne nje tas te mesem deri sa te tretet. Tostoni farrat e susamit te zjarr te ulet deri sa te ngrohen dhe hidhjani lengut se bashku me kastravecat.

Sherbejeni menjehere

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Brownie me dopio çokollatë

“Të hash e të vdesësh”… dhe nuk ka gjë që të shkakton vdekje më ...

Krem bavarez me luleshtrydhe

Kjo periudhë është piku për luleshtrydhe dhe sigurisht, luleshtrydhet janë nga frutat më të ...

Aperol Spritz me Grapefruit & Vodka

Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret ...

Domate të mbushura greke

Kemi dhënë recetën për kunguj të mbushur, dhe kemi dashur prej kohësh t’ju japim ...

Sorbeto me mjedër

E dimë që është dimër, por jemi të mendimit që sorbetoja nuk njeh stinë. ...

Pop up receta – E kuqja e vezёs

Jam rritur me kёtё recetё dhe ende e dashuroj. Vetёm e modifikova duke shtuar ...