Linguine ne tigan

Përbërësit:

  • Gjysma e një paketë makarona linguine ose ndonjë lloj tjetër makarona qe ju preferoni.
  • Cherry ose domate normale, te prera ne kubik.
  • 1 qepë, e prere holle.
  • 4 hudhra, te prera holle.
  • Borzilok.
  • Vaj ulliri.
  • 1 litër ujë.
  • Kripe dhe piper.
  • Djathe Parmesan I grire.
  • Piper djeges (optional).

Metoda:

Kombinojme makaronat, domatet, qepe, hudhrat, borzilokun, vaj, kripe, piper dhe ujin ne nje tigan te madhe. Tashi duhet ta lini perzjerjen te vloj duke e trazuar vazhdimisht deri ne momentin qe makaronat jan al dente dhe uji ka avulluar pothuajse teresisht. Shtoni kripe dhe piper sipas deshiresh dhe pastaj sherbejeni ne nje pjate se bashke me djathin Parmesan te grire. Shijojeni!!!

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Gazpacho Veror

E bukura e veres, te pakten perkundrjet frutave dhe perimeve, eshte qe ka mjaftueshem nga te ...

Dardha të pjekura me xhenxhefil

Nëse nuk ndiheni mjaftueshëm të sigurt për të përgatitur ëmbëlsira që kërkojnë miell, vezë, ...

Si te gatuajme shendetlie

Si te gatuajme Shendetlie

Dyshoj te kete njeri qe mos ta dije se cfare eshte Shendetlia. Embelsire tradicionale ...

Lepur me mustardë dhe trumzë

Nga varietetiet e mishrave që duhet të provoni në jetën tuaj, mishi i lepurit ...