Linguine ne tigan

Përbërësit:

  • Gjysma e një paketë makarona linguine ose ndonjë lloj tjetër makarona qe ju preferoni.
  • Cherry ose domate normale, te prera ne kubik.
  • 1 qepë, e prere holle.
  • 4 hudhra, te prera holle.
  • Borzilok.
  • Vaj ulliri.
  • 1 litër ujë.
  • Kripe dhe piper.
  • Djathe Parmesan I grire.
  • Piper djeges (optional).

Metoda:

Kombinojme makaronat, domatet, qepe, hudhrat, borzilokun, vaj, kripe, piper dhe ujin ne nje tigan te madhe. Tashi duhet ta lini perzjerjen te vloj duke e trazuar vazhdimisht deri ne momentin qe makaronat jan al dente dhe uji ka avulluar pothuajse teresisht. Shtoni kripe dhe piper sipas deshiresh dhe pastaj sherbejeni ne nje pjate se bashke me djathin Parmesan te grire. Shijojeni!!!

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Si te gatuajme Biftek me gjalp dhe perime te furres

  Vazdojme e flasim per gjera te mira dhe te thjeshta dhe receta e ...

Akullore me banane

Si te pergatisim akullore me banane.

Akullore me vetem nje perberessssss: Banane. Problemi me i madhe qe ne kemi me ...

Brownie me dopio çokollatë

“Të hash e të vdesësh”… dhe nuk ka gjë që të shkakton vdekje më ...

Gatuaj pa Receta – Seria 3: Sallate me Veze – Mengjesi perfekt

Po mendoja te beja dicka pak me te thjeshte, dhe me e llogjikshme kur ...

Receta klasike: Rizoto milanez

Nëse keni dëgjuar fjalën “rizoto”, padyshim që në një pikë të jetës tuaj mund ...

Salca Hollandaise (për vezë Benedict)

Në kulinari, nëse ke thënë “salcë Hollandaise”, ke thënë bashkë me të edhe “vezë ...