Incognito Chef

Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Sallatë që ndihmon në tretje

Le të jemi realist, në këto darka ne e teprojmë shumë, si me ushqim ...

Si të gatuajmë Sallatë Ruse

Në pikpamjen globale kjo që quajmë ne nuk është se quhet sallatë ruse, por ...

Krahe pule stil thai

Stina e nxehte e veres dhe mbasditet me temeperatura te tmerrshme jane fantastike per ...

Patate krokante te furres me burrata

Fundjavat e gjata ne kete pjese te botes kane nje gje themelore qe u ...

Tost me djathe dele dhe domate te furres

Buka e thekur ka dicka, qe perhere eshte nje nder gjerat me te mira ...

Tutorial: Sallatat

Sallatat jane ne mode kohet e fundit, kaq chic pasi mendojme qe eshte e ...

Tutorial: Salads

Salads are so cool lately, so chic because so many people have made them ...

Roasted tomatoes & goat cheese toast

There is something about toasted bread that has always had my fancy. From simple ...

Burrata Crispy Baked Patatoes

Long weekend ahead and there is something that we lack in this region – ...