Si te gatuajme Sallate me rukula ,djath parmesan dhe uthull balsamike.

Sallat arugula me djath parmezan dhe uthull balsamike

Ideja jone e nje darke eshte dicka e shijshme , e shpejt dhe e shendetshme. Sallata eshte nje nga gatime tipike tonat ne darke, pasi nuk na ngacmon dhe stomakun shume gjate nates dhe flem si qingja te vegjel.

Per te pergatitur sallaten na duhen:

  • 1 thelpi hudher
  • kripe/piper
  • 2 luge gjelle uthull balsamike
  • 2 lige caji limon
  • pak majdanoz
  • Djath Parmesan i grire
  • Vaj ulliri
  • Rukola
  • Kokrra shege (opsionale)
  • Arra (opsionale)

Shtypim hudhren ne kripe dhe piper dhe shtojme siper uthullen, limonin, majdanozin, vajin dhe vazhdojme i shtypim dhe pak. Ne nje tas hedhim rukolan e lare dhe siper hedhim salcen e pergatitur.

Per zbukurim hedhim fije te holla djathi parmesan dhe ne qofte se deshirojme ca kokrra shege dhe arra.

Tags:

Shendetshmerisht
  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Pop up receta – E kuqja e vezёs

Jam rritur me kёtё recetё dhe ende e dashuroj. Vetёm e modifikova duke shtuar ...

Chocolate ganache – E Embel si mamka.

Dita e 8 Marsit eshte nje dite sado e kendshme qe I blehen lule ...

Shishkebap me mustarde dhe hudher

Marr shkas nga fundjava e fundit me super diell dhe gjeni me poshte nje ...

Pasta alla Norma – Rigatoni me patellxhan dhe domate

Nje nder pastat qe e keni provuar me sezben nese keni kaluar ne sicili ...

Granita me caj te ftohte

Per te gjithe ne qe pushimet e ketyre viteve te fundit i kemi kaluar ne ...

Pule me speca qe te ngelet ne mendje

Para 3 vitesh per festen e Krishtlindjeve, mikesha ime me e mire kishte gatuar ...