Si te gatuajme Sallate me rukula ,djath parmesan dhe uthull balsamike.

Sallat arugula me djath parmezan dhe uthull balsamike

Ideja jone e nje darke eshte dicka e shijshme , e shpejt dhe e shendetshme. Sallata eshte nje nga gatime tipike tonat ne darke, pasi nuk na ngacmon dhe stomakun shume gjate nates dhe flem si qingja te vegjel.

Per te pergatitur sallaten na duhen:

  • 1 thelpi hudher
  • kripe/piper
  • 2 luge gjelle uthull balsamike
  • 2 lige caji limon
  • pak majdanoz
  • Djath Parmesan i grire
  • Vaj ulliri
  • Rukola
  • Kokrra shege (opsionale)
  • Arra (opsionale)

Shtypim hudhren ne kripe dhe piper dhe shtojme siper uthullen, limonin, majdanozin, vajin dhe vazhdojme i shtypim dhe pak. Ne nje tas hedhim rukolan e lare dhe siper hedhim salcen e pergatitur.

Per zbukurim hedhim fije te holla djathi parmesan dhe ne qofte se deshirojme ca kokrra shege dhe arra.

Tags:

Shendetshmerisht
  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Limonade me Luleshtrydhe dhe xhinxher

E keni parasysh ate koncetratin me limon dhe xhinxher qe beme? Tani eshte koha ...

Supë verore me domate

Në këtë vapë të nxehtë që ka pushtuar qytetin, që në qershor, imagjinoni më ...

Jemi shqiptare, por hame si franceze

Ne botekuptimin tone alla shqiptarce, francezet jane ata njerezit teper te rafinuar, qe levizin ...

Si te pergatisim tzatziqin.

Si te pergatisim tzatziqin.

Cuditemi sesi kjo recete ska ardhur me perpara ne faqen tone teksa nuk ekziston ...

One Pot Pasta with Spinach and Tomatoes

Ingredients: Cherry, grape or normal tomatoes, diced. Spinach. Basil. Half a pack of spaghetti. ...