Si te gatuajme veze te skuqura te nje niveli tjeter

Vezet e skuqura per mua jane ushqimi me perfekt I cdo gjeje – praktikisht I kane te gjitha bashke, dhe me e bukura, behen gati menjehere. Gjithcka eshte si perhere, pak gjalp, pak vaj ulliri dhe veza.

E vetmja gje qe duhet te shtoni eshte nje lloj ereze. Erezat, ne nxehtesine e vajit, transformohen dhe I japin vajit nje shije tjeter, sikur nuk eshte vaj ulliri…

Hidhni vajin, shtoni pak paprika, sapo te nxehet, skuqni vezen sic dini vete.

Kur ta hidhni ne pjate, marinojneni vezen me kripe dhe piper, dhe shoqeroheni me pak djath dhe buke fshati.

Super fantastike dhe ne te njejten kohe nuk keni pse e vrisni mendjen nese digjet paprika pasi veza behet aq shpejt sa nuk arrin. Sic mund ta shihni, mund te perdorni gjithfare lloj erezash qe te transfromoni vajin ku vezet te skuqen.

Kaq kisha per sot. Nje fundjave te kendshme. Prisni #delicioustravels kete fundjave pasi nuk na rri ne nje vend.

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Limonade me Luleshtrydhe dhe xhinxher

E keni parasysh ate koncetratin me limon dhe xhinxher qe beme? Tani eshte koha ...

Chocolate ganache – E Embel si mamka.

Dita e 8 Marsit eshte nje dite sado e kendshme qe I blehen lule ...

Crème brûlée (Krem i djegur)

Është e pamundur të mos e keni hasur këtë ëmbëlsirë! Mund ta keni parë ...

The lazy breakfast solution

This is even before coffee so readers beware. I am the type of person ...

Extremely Addictive Peanut Butter and Jelly French Toast

Peanut butter and jelly is a matter of life and death foodgazm – you ...