Si te pergatisim tzatziqin.

Si te pergatisim tzatziqin.

Cuditemi sesi kjo recete ska ardhur me perpara ne faqen tone teksa nuk ekziston gjallese ne Ballkan qe nuk e ka qef kete salc te mrekullueshme.

Pergatitja eshte e thjeshte, per kete ju duhet :

  • 500 gr kos i kulluar (jo shume).
  • 4 thelpinj hudher.
  • 1 kastravec i grire.
  • Kripe, Piper dhe Vaj Ulliri.
  • Koper/Majdanoz siper deshires (i prere holle).
  • Gjethe mente ( e prere, per ti dhene nje shije akoma me verore).
  • “Dy pika limoni” per nje shije me te vecante.

Ne momentin qe i keni te gjithe perberesit se bashku e vetmja gje qe ngelet eshte qe te gjitha kto te bashkohen se bashku ne nje tas dhe ta gezoni.

!!!Me Kujdes!!! Kjo recete vjen me nje rrezikshmeri te lart per tu ngrene me luge gjelle perpara televizorit.

Shendetshmerisht
  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Rizoto me djathë Gorgonzola

Vazhdojmë të pasurojmë rubrikën “Rizoto” me një tjetër pjatë të shijshme orizi, por ju ...

Linguine me karkaleca, domate dhe spinaq ne salce gjalpi me hudhra

Une e di qe specialitetet indiane dhe te lindjes te mesme jane fantastike, por ...

Gnocchi me patate

Gnocchit e Italise se veriut jane ato me te famshmet, te cilat jane me ...

Krem me fruta pasioni

Një frut jo fort i përhapur në Shqipëri, fruti i pasionit meriton vëmendjen dhe ...

Tapas: Gambas Al Ajillo | Karkaleca me Hudhra super te thjeshta

Post fundjaves te tejmbushur me mish te pafundem (eshte nje definçence e jona – ...

Pop up receta – E kuqja e vezёs

Jam rritur me kёtё recetё dhe ende e dashuroj. Vetёm e modifikova duke shtuar ...