Tershere e nates.

Te gjithe e dine qe mengjesi eshte nje nga momentet me pertace te dites. Shume njerez mezi cohen nga gjumi dhe behen gati per pune, lere pastaj te gatuajne mengjes.
Zgjedhja ideale per kete ceshtje eshte Tërshëra e natës, e thjesht, e shpejt , e shijshme dhe e pergatitur qe naten perpara.

Per kete recet ju duhen:

  1. Nje kavanoz ( psh. kavanozin e majonezit qe mbarove ne dark te lare, kavanozin e nutellas ose ate te gjalpit te kikirikut kto mos i lani).
  2. 4 lug gjelle tershere.
  3. 1 lug mjalt.
  4. Kos/Qumesht ne varesi te preferencave tuaja.  (Perdorimi i kosit e ben perberjen me t trash sesa qumeshti).
  5. Fruta ne varesi te preferences (banane, manaferra, pjeshk, qershi , zgjedhjet jan pafund).
  6. Kanelle sa per shije.

Menyra e pergatitjes eshte shume e thjesht. Ne kavanozin tuaj perzini tersheren, mjaltin, kosin/qumeshtin, kanellen dhe pak nga fruti qe keni vendosur te perdorni. Mbyllni kavanozin dhe futeni ne frigorifer.

Te nesermen kur te rrezoheni ne kuzhine merrni dhe kavanozin me nje lug gjelle dhe pasi ti fusni frutat e tjera vazhdoni ne asimilimin e  permbajtjes.

Shendetshmerisht
  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Super smoothie me avocado, kale, ananas dhe arre kokosi

  Gjysem avocado, kale te prere ne copa, disa copa ananasi (une I preferoj ...

Ballakume (nga një zonjë Elbasani)

Mbase nuk jua kam thene, por jam nga Elbasani. Ne fakt, hahem here pas ...

Hallvë me grurë të shtypur

Nuk ka nevojë për prezantim kur vjen puna te hallva, kjo ëmbëlsirë e huazuar ...

Aperol Spritz me Grapefruit & Vodka

Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret ...

A proper lunch that is ready within one episode of FRIENDS

I would say that the dirty mean reason of this recipe is that noone ...

Tutorial: Salads

Salads are so cool lately, so chic because so many people have made them ...