Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret lounge shqiptare (qe te jemi realist). E bukura e kesaj gote eshte qe masat jane jo fikse (praktikisht mund ta beni ne nje gote te vogel, ose ne nje gote shume te madhe (qe ne fund te fundit, kot sjemi ketu – duam goten e madhe)

Do ju duhen:

  • 3 pjese prosecco
  • 1 pjese leng grejpfruti
  • 1 pjese aperol
  • 1 pjese vodka (u harrova – aperoli pa pak vodka eshte si peshku pa uje – a mund te pijme gjera sic duhet?)
  • dhe nje splash club soda.

Pergatitja

Pjese e rendesishme e kesaj gote eshte perdorimi i lekures te grejpfrutit e cila ka vajra (si te gjtha lekurat e agrumeve) te cilat jane fantastike per shijen e gotes tuaj. Praktikisht per cdo gote beni nje gjysem hene lekure grejpfruti, vendoseni ne nje gote me fron dhe hidhni te gjitha perberesit. Trazojeni me nje luge me shume ngadale dhe GATI.

 

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Bonet, ëmbëlsira nga Piedmonti

Pak persona mund të kenë dëgjuar për këtë ëmbëlsirë nga Piedmonti (veri-perëndim i Italisë), ...

Biskota me mjedër, për çajin e mbasdites

Kemi postuar ditet e fundit mjaft receta embelsirash me cokollate, sepse te jemi te ...

Te ngrohesh pasta ne mikrovalen e zyres

E keni parasysh kur gatuani pak me shume darken para dhe detyroheni ta merrni ...

Tershere e nates.

Te gjithe e dine qe mengjesi eshte nje nga momentet me pertace te dites. ...