Guida gjithëpërfshirëse e recetave të krishtlindjes dhe vitit të ri.

Periudhat e festave nëpër familjet tona janë kryesisht kohë të ngrohta, të paqta dhe mbi të gjitha bashkë me të gjithë njerëzit që i duam.

Të gjitha këto që thashë më sipër i shtojmë edhe një ditë të tërë që i kushtohet gatimit të të gjitha pjatave të kësaj tavoline ku është e përfshirë e gjithë familja(bëni mirë që mos të lini vetëm mamanë tuaj të gatuajë!). Me këtë qëllim në mendje, organizova një menu gjithëpërfshirëse të të gjithë elementëve të kësaj tavoline (qofte viti i ri, qoftë krishtlindja).

Për ta bërë pak më interesante, guida është ndarë në tre segmente kryesore

  1. Tavolina e shëndetshme (ku për ju që po përpiqeni të jeni të shëndetshëm të ketë një zgjidhe që të shmangni shprehjen e famshme “ Peshohuni pas kaposhit”
  2. Tavolina tradicionale shqiptare (ku jam përpjekur të shtoj të gjithë elementët tradicionalë sipas rekomandimeve të mamasë time)
  3. Tavolina Shqiperia 2000 (ku në fakt do ju duhet të “Peshoheni pas kaposhit”)

Për ta marrë këtë guidë, thjesht më ndiqni në instagram @deliciousalbania, më shkruani një mesazh dhe do tua nis menjëherë!

Kliko këtu për te vazhduar ne Instagram

ose kerkoni ne instagram me @deliciousalbania

Gëzuar nga delicious.al