The Series: Cooking for Yourself

rregjisrohutani

Fushata me e re nga Delicious – Ushqim per Shpirtin. Nje seri emailesh te bazuara mbi te gatuarit per 1 person.

Zakonisht, ne e gjejme veten te uritur, dhe nese jetoni vetem, ose me roomate’s kryesisht gatuani per veten tuaj. Kjo fushate perfshin emaile nga si dhe cfare te blejme deri ne si te perdorim vetem nje tigan per te gatuar te gjithe pjaten dhe na besoni – nuk po flasim per veze te skuqur me sallam.

Mesoni te gatuani me menyrat me te thjeshta dhe efektive, duke mbajtur standarte te larta per ushqimet tuaja dhe ne te njejten kohe me ushqime te shendetshme.

Rregjistrohuni tani dhe kenaquni me recetat tona.

[activecampaign form=36]

Enjoy.