Ju nevojiten: veze, pluhur vanijle, qumesht, gjalp kikirikesh, recel, buke te ndenjur te paprere dhe gjalp.

Kombinoni vezet, kripen, vaniljen dhe qumeshtin ne nje pjate dhe miksojini deri sa cdo gje eshte bere nje mase e kombinuar. Do ju duhet nje buke masive e paprere, ose ndonje chiabatta nese doni te jeni pak fancy por buke e ndenjur eshte super ok.

Prejini ne copa te trasha, dhe ne ane, krijoni nje si tip xhepi.

Mbusheni me sa peanut butter dhe recel qe doni, lyejni me miksin e vezes the direkt ne nje tigan te nxehur me gjalpe. Sapo te marrin nje ngjyre si te arte, kthejini.

Kujdes – ky koncept eshte teper ngjites dhe krijon varesi.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Souffle me limon

Mund të jetë thjesht shija ime, por ëmbëlsirat tejet të sheqerosura më kanë tërhequr ...

Simple Dominican Yellow yummy Rice

When I say Dominican I think of Punta Cana, beautiful beaches, filled with crazy ...

Te ngrohesh pasta ne mikrovalen e zyres

E keni parasysh kur gatuani pak me shume darken para dhe detyroheni ta merrni ...

Si te gatuajme Fileto Vici ne tigan

Kam pershtypjen qe nese keni lexuar postimin e fundit, Receten Biftek me gjalp dhe perime ...

Tost me Fiq, mjalte dhe filadelfia

Sapo pashe ne dyqanin e lagjes fiq qe dmth eshte koha per te eksperiementuar ...