Ju nevojiten: veze, pluhur vanijle, qumesht, gjalp kikirikesh, recel, buke te ndenjur te paprere dhe gjalp.

Kombinoni vezet, kripen, vaniljen dhe qumeshtin ne nje pjate dhe miksojini deri sa cdo gje eshte bere nje mase e kombinuar. Do ju duhet nje buke masive e paprere, ose ndonje chiabatta nese doni te jeni pak fancy por buke e ndenjur eshte super ok.

Prejini ne copa te trasha, dhe ne ane, krijoni nje si tip xhepi.

Mbusheni me sa peanut butter dhe recel qe doni, lyejni me miksin e vezes the direkt ne nje tigan te nxehur me gjalpe. Sapo te marrin nje ngjyre si te arte, kthejini.

Kujdes – ky koncept eshte teper ngjites dhe krijon varesi.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Hummusi me i mire ne bote

Shume njerez me thone qe i ka marre malli per hummus, duke qene se ...

Caipirinha me manaferra

Sezoni i manaferrave ka filluar dhe eshte e rendesishme qe keto fruta, kaq te ...

Sanduic me bejkon.

Receta e rradhes super e thjeshte eshte ne nje nivele komplet tjeter me gjithe ...

Tagliatelle me karkaleca dhe kungulleshka

Tagliatellet me karkaleca dhe zucchini jane nje nder ato pjatat super te famshme. Fatkeqsisht ...

Vita 99

Ky restorant ne pikpamjen time personale eshte personifikimi i te gatuarit te pastave te ...

Nutella: The delicious combination

Happy Nutella Day. This post is less about cooking and more about this unconditional ...