Ju nevojiten: veze, pluhur vanijle, qumesht, gjalp kikirikesh, recel, buke te ndenjur te paprere dhe gjalp.

Kombinoni vezet, kripen, vaniljen dhe qumeshtin ne nje pjate dhe miksojini deri sa cdo gje eshte bere nje mase e kombinuar. Do ju duhet nje buke masive e paprere, ose ndonje chiabatta nese doni te jeni pak fancy por buke e ndenjur eshte super ok.

Prejini ne copa te trasha, dhe ne ane, krijoni nje si tip xhepi.

Mbusheni me sa peanut butter dhe recel qe doni, lyejni me miksin e vezes the direkt ne nje tigan te nxehur me gjalpe. Sapo te marrin nje ngjyre si te arte, kthejini.

Kujdes – ky koncept eshte teper ngjites dhe krijon varesi.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Kek me cokollate si neper filma

I keni parasysh ato keket me cokollate, ose suffleete fantasike ose cfare do lloj ...

Djuner Pitka – Sandwici bullgar me epik qe ekziston

Bullgaria, si shume vende te ballkanit (duke perfshire dhe ne e) krenohemi per disa ...

Tavë me domate dhe kunguj

Kjo tavë ngjan si e famshmja turli franceze Ratatouille, recetën e së cilës e ...

Banane me çokollatë & sprinkles

Gjithmonë duam rezultatin më të mirë me mundin më të pakët, dhe gatimi nuk ...