Ju nevojiten: veze, pluhur vanijle, qumesht, gjalp kikirikesh, recel, buke te ndenjur te paprere dhe gjalp.

Kombinoni vezet, kripen, vaniljen dhe qumeshtin ne nje pjate dhe miksojini deri sa cdo gje eshte bere nje mase e kombinuar. Do ju duhet nje buke masive e paprere, ose ndonje chiabatta nese doni te jeni pak fancy por buke e ndenjur eshte super ok.

Prejini ne copa te trasha, dhe ne ane, krijoni nje si tip xhepi.

Mbusheni me sa peanut butter dhe recel qe doni, lyejni me miksin e vezes the direkt ne nje tigan te nxehur me gjalpe. Sapo te marrin nje ngjyre si te arte, kthejini.

Kujdes – ky koncept eshte teper ngjites dhe krijon varesi.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Tost me djathe dele dhe domate te furres

Buka e thekur ka dicka, qe perhere eshte nje nder gjerat me te mira ...

Biskota “Twix”!

Ëmbëlsirat me shtresa mund të jenë nga ëmbëlsirat më argëtuese në përgatitje, por domosdo, ...

Sanduic me bejkon.

Receta e rradhes super e thjeshte eshte ne nje nivele komplet tjeter me gjithe ...

Te gatuash per veten: Seria 3 – Receta ne nje tigan

Nje nder gjerat me te tmerrshme qe ekzistojne sot ne mendimin tim jane larja ...

Pasta me spinaq dhe domate ne nje tigan

Ditet e javes jane perhere te veshtira per te gatuar dhe per te gjetur ...

Një “mesazh” për ty këtë Shën Valentin

Është e habitshme se sa gjëra unike mund të krijosh me petë sfoliat dhe ...