Cocktail veror me gin dhe manaferra te fresketa

E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per kete eshte ky cockatail.

Ju duhen

  • Nje dore manafera
  • Nje luge sheqer
  • Nje teke e gjysem gin
  • Lengun e nje gjysem lime
  • uje i gazuar (soda water)
  • borzilok

Pergatitja

  • Shtypni manaferrat me sheqerin ne nje tas te vogel. Ne varesi te preferences tuaj mund te hiqni farrat ose jo. Une i preferoj me farra pasi heqja e tyre zvogelon masen.
  • Ne nje shaker, ose nje kavanoz te madh (ne shume raste kur skam shaker, kavanozat e medhenj jave fantastike per cocktails) hidhni akull (shume akull), gin-in, manaferra e shtypura me sheqer dhe lime.
  • Shake mire. deri sa te formohet nje shtrese e ftohte ne pjesen e jashtme
  • Ne nje gote, hidhni disa kuba akulli te medhenj, kulloni masen e cockatailit dhe mbusheni goten me ujin e gazuar.
  • Deokorojeni me borzilok
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Puding me oriz

Duke vazhduar me receta pudingu, sot kemi për ju puding orizi. Rrushi i thatë ...

Pule e Skuqur ne furre

I keni parasysh ato pulat e skuqura qe dalin neper filma – koncepti i ...

Receta nga Orienti: Veze te skuqur me oriz, qepe te njoma dhe avokado

Recete qe as nuk quhet as recete pasi eshte fantastikisht e thjeshte dhe eshte nje ...

Si te gatuajme Rizoton perfekte.

Rizotoja eshte nje nga ato gatimet qe nqs behet ne menyren e duhur eshte ...

Supë verore me domate

Në këtë vapë të nxehtë që ka pushtuar qytetin, që në qershor, imagjinoni më ...

Luftë Cheesecake-sh/ Cheesecake amerikan

Shtrova në Instagram (@deliciousalbania) pyetjen se cila ëmbëlsirë jua mbushte më tepër syrin: cheesecake-u ...