Kek special me “rigon special” ne nder te 420

Nese keni pytje mbi pse eshte 420 ndiqni kete artikullin e vice per me teper informacion

Te me falni per censuren, por mqs po e lexojne shume njerez, thashe po censurohem qe te mos “hurt anybody’s feelings”

Perberesit:

  • Disa gram rigon – jam koshient qe rigoni eshte teper i veshtire per tu gjetur, por e do nje 5-ce deri ne 10-ce gram qe te jete tamam sic duhet
  • 50 gram gjalp te shkrire
  • 1 gote sheqer
  • 2 veze
  • 1 luge te vogel vanilje
  • cerek gote kakao
  • gjysem gote miell
  • maje luge kripe
  • maje luge sode buke

Pergatitja:

  1. Gjalpin me “rigonin” vendoseni ne furre ne 100 grade per 2 ore dhe pastaj kullojeni. Kujdes me gjalpin se do jete super i nxehte
  2. Beni bashke te gjithe ingredientet – nese e doni me pak te embel, hidhni me pak sheqer dhe me shume kakao. Lyejeni taven me vaj qe te mos ngjisi (ose perdorni nga ato me leter alumini dhe lyejeni prape me vaj)
  3. Ne 180 grade per 25-35 minuta.

Kaq. Enjoy with friends 🙂

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Tortë fshati me mollë

Versunkener Apfelkuche – apo tortë me mollë të zhytur është një kek tradicional gjerman, ...

Fettuccine me pule dhe salce alfredo

Nje nder gjerat me interesante dhe te thjeshta per te gatuar jane pastat dhe ...

Aperol Spritz me Grapefruit & Vodka

Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret ...

Tortë me gjizë dhe fruta pylli

Receta e sotme nuk kërkon fort mund për t’u përgatitur, po të përjashtojmë pandispanjën ...

Si te bejme krepa: Krep me Nutella dhe Banane

I keni parasysh ato krepat e petroninit? Doni te dini si behen? Do ju ...