Perhere kam qene i fiksuar me kuzhinen japoneze. Eshte seriozisht e nje niveli tjeter – keta kombinojne thjeshtesisht te gjitha perberesit me te thjeshte, dhe aq natyrale. Ja ku keni nje sallate fantastike qe ska nevoje per asgje speciale dhe eshte aq e shijshme.

Kastravecat tani sapo kane dale te fresket. Merrni 2 prej tyre. Pritini kastravecat gjatesore ne mes dhe hiqni farat dhe pjesen e lengshme te mesit. Perdorni nga ato qeruesit te patateve pasi jane fantastike (btw – qeruesit e patateve – ato qe gjeni neper carefour ose verdalle perdoren si te doni per shume gjera). Vendosini ne nje leter kuzhine dopjo dhe hiqni ujin e tepert.

Kombinoni cerek gote uthull e orizi, 1 luge kafeje sheqer dhe nje maje luge kripe ne nje tas te mesem deri sa te tretet. Tostoni farrat e susamit te zjarr te ulet deri sa te ngrohen dhe hidhjani lengut se bashku me kastravecat.

Sherbejeni menjehere

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Si te gatuajme tiramisu ne gota

Problemi im madhor I embelsirave eshte qe duhet te besh goxha qe te dali ...

Burrata Crispy Baked Patatoes

Long weekend ahead and there is something that we lack in this region – ...

Si ti japim drejtim pertacise te mengjesit

  Kjo gje duhet bere para se te pihet kafe, keshtu qe lexues te ...

Banane me çokollatë & sprinkles

Gjithmonë duam rezultatin më të mirë me mundin më të pakët, dhe gatimi nuk ...

Tost me djathe dele dhe domate te furres

Buka e thekur ka dicka, qe perhere eshte nje nder gjerat me te mira ...

Kallamarë të mbushur

Këtë recetë e kam hasur në një libër me receta greke, sepse afërmendsh, nuk ...