Perhere kam qene i fiksuar me kuzhinen japoneze. Eshte seriozisht e nje niveli tjeter – keta kombinojne thjeshtesisht te gjitha perberesit me te thjeshte, dhe aq natyrale. Ja ku keni nje sallate fantastike qe ska nevoje per asgje speciale dhe eshte aq e shijshme.

Kastravecat tani sapo kane dale te fresket. Merrni 2 prej tyre. Pritini kastravecat gjatesore ne mes dhe hiqni farat dhe pjesen e lengshme te mesit. Perdorni nga ato qeruesit te patateve pasi jane fantastike (btw – qeruesit e patateve – ato qe gjeni neper carefour ose verdalle perdoren si te doni per shume gjera). Vendosini ne nje leter kuzhine dopjo dhe hiqni ujin e tepert.

Kombinoni cerek gote uthull e orizi, 1 luge kafeje sheqer dhe nje maje luge kripe ne nje tas te mesem deri sa te tretet. Tostoni farrat e susamit te zjarr te ulet deri sa te ngrohen dhe hidhjani lengut se bashku me kastravecat.

Sherbejeni menjehere

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Biskota me mente & çokollatë (inspiruar nga “After Eight”)

Çokollatë dhe mente? S’duken si dy përbërës që shkojnë bashkë, apo jo? Megjithatë, nëse ...

Puding me oriz

Duke vazhduar me receta pudingu, sot kemi për ju puding orizi. Rrushi i thatë ...

Humultimet e te premtes date 13.05

Pas nje jave te gjate nga ato te dhunshmet, e rendesishme eshte te themi ...

Receta nga Izraeli: Shakshuka – Vezet si nga Tel Aviv

Shakshuka eshte nje gatim nga tunizia por qe eshte ekxtremalisht e perhapur ne Egjipt, ...

Banane të karamelizuara me mjaltë & arra

Është nga ëmbëlsirat më të thjeshta për t’u përgatitur, që ime më e ka ...