Ne nje buke me shume fara te thekur (jane ca qe jane si te shtypura dhe te forta – super fantastike) dhe lyejni me pak kos te ftohte, hidhini siper mjalte, kripe, piper te fresket dhe lajthite e pjekura.

Nese nuk dini si te piqni lajthite, ne nje tigan te nxehte thjeshte hidni lajthite e qeruara, trazojini here pas here dhe hiqini – jo me shume se 2 minuta.

Ku ka me thjesht?

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Jemi shqiptare, por hame si franceze

Ne botekuptimin tone alla shqiptarce, francezet jane ata njerezit teper te rafinuar, qe levizin ...

Rizoto me kungull të verdhë

Pasi dhamë recetën e një rizotoje me djathë Gorgonzola, të shijshme sa më s’ka, ...

Receta klasike: Rizoto milanez

Nëse keni dëgjuar fjalën “rizoto”, padyshim që në një pikë të jetës tuaj mund ...

Kallamarë të mbushur

Këtë recetë e kam hasur në një libër me receta greke, sepse afërmendsh, nuk ...

Tavë me domate dhe kunguj

Kjo tavë ngjan si e famshmja turli franceze Ratatouille, recetën e së cilës e ...