Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret lounge shqiptare (qe te jemi realist). E bukura e kesaj gote eshte qe masat jane jo fikse (praktikisht mund ta beni ne nje gote te vogel, ose ne nje gote shume te madhe (qe ne fund te fundit, kot sjemi ketu – duam goten e madhe)

Do ju duhen:

  • 3 pjese prosecco
  • 1 pjese leng grejpfruti
  • 1 pjese aperol
  • 1 pjese vodka (u harrova – aperoli pa pak vodka eshte si peshku pa uje – a mund te pijme gjera sic duhet?)
  • dhe nje splash club soda.

Pergatitja

Pjese e rendesishme e kesaj gote eshte perdorimi i lekures te grejpfrutit e cila ka vajra (si te gjtha lekurat e agrumeve) te cilat jane fantastike per shijen e gotes tuaj. Praktikisht per cdo gote beni nje gjysem hene lekure grejpfruti, vendoseni ne nje gote me fron dhe hidhni te gjitha perberesit. Trazojeni me nje luge me shume ngadale dhe GATI.

 

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Nutella: The delicious combination

Happy Nutella Day. This post is less about cooking and more about this unconditional ...

Krem çokollatë me Kahlua

Krahas ëmbëlsirave me pullë jeshile, pra të konsumueshme edhe nga fëmijë (siç është e ...

Tartufë me çokollatë

Ëmbëlsirat e vogla në formë topthi mund të jenë dhurata më e mirë në ...

Tost me Fiq, mjalte dhe filadelfia

Sapo pashe ne dyqanin e lagjes fiq qe dmth eshte koha per te eksperiementuar ...

Krem me fruta pasioni

Një frut jo fort i përhapur në Shqipëri, fruti i pasionit meriton vëmendjen dhe ...