Linguine ne tigan

Përbërësit:

  • Gjysma e një paketë makarona linguine ose ndonjë lloj tjetër makarona qe ju preferoni.
  • Cherry ose domate normale, te prera ne kubik.
  • 1 qepë, e prere holle.
  • 4 hudhra, te prera holle.
  • Borzilok.
  • Vaj ulliri.
  • 1 litër ujë.
  • Kripe dhe piper.
  • Djathe Parmesan I grire.
  • Piper djeges (optional).

Metoda:

Kombinojme makaronat, domatet, qepe, hudhrat, borzilokun, vaj, kripe, piper dhe ujin ne nje tigan te madhe. Tashi duhet ta lini perzjerjen te vloj duke e trazuar vazhdimisht deri ne momentin qe makaronat jan al dente dhe uji ka avulluar pothuajse teresisht. Shtoni kripe dhe piper sipas deshiresh dhe pastaj sherbejeni ne nje pjate se bashke me djathin Parmesan te grire. Shijojeni!!!

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Krem me liker & çokollatë të bardhë

Ndonëse jam fanse e çokollatës se zezë apo me qumësht më tepër, nuk e ...

Pule Piccata me limon dhe caperi

Koncepti I pules piccata eshte po aq Italian dhe sa amerikan ne teresi. Po ...

Luftë Cheesecake-sh/ Cheesecake amerikan

Shtrova në Instagram (@deliciousalbania) pyetjen se cila ëmbëlsirë jua mbushte më tepër syrin: cheesecake-u ...

Tost me dardhe, spec djeges dhe gjalp

Ok keto tostet jane fantastike! Pse do do thoni ju? Sepse shume thjesht i ...