Si te pergatisim tzatziqin.

Si te pergatisim tzatziqin.

Cuditemi sesi kjo recete ska ardhur me perpara ne faqen tone teksa nuk ekziston gjallese ne Ballkan qe nuk e ka qef kete salc te mrekullueshme.

Pergatitja eshte e thjeshte, per kete ju duhet :

  • 500 gr kos i kulluar (jo shume).
  • 4 thelpinj hudher.
  • 1 kastravec i grire.
  • Kripe, Piper dhe Vaj Ulliri.
  • Koper/Majdanoz siper deshires (i prere holle).
  • Gjethe mente ( e prere, per ti dhene nje shije akoma me verore).
  • “Dy pika limoni” per nje shije me te vecante.

Ne momentin qe i keni te gjithe perberesit se bashku e vetmja gje qe ngelet eshte qe te gjitha kto te bashkohen se bashku ne nje tas dhe ta gezoni.

!!!Me Kujdes!!! Kjo recete vjen me nje rrezikshmeri te lart per tu ngrene me luge gjelle perpara televizorit.

  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Ballakume (nga një zonjë Elbasani)

Mbase nuk jua kam thene, por jam nga Elbasani. Ne fakt, hahem here pas ...

Shishkebap me mustarde dhe hudher

Marr shkas nga fundjava e fundit me super diell dhe gjeni me poshte nje ...

Musakaja tradicionale greke

Nuk është nevoja të bëjmë prezantime për këtë gatim tradicional grek, por i përgatitur ...

Ide Shën Valentini: Oysters (gocë deti)

Njihen si ushqim delikat dhe fantastik në shije, por sidomos si afrodiziak për njeriun, ...

Krem me liker & çokollatë të bardhë

Ndonëse jam fanse e çokollatës se zezë apo me qumësht më tepër, nuk e ...