Si te pergatisim tzatziqin.

Si te pergatisim tzatziqin.

Cuditemi sesi kjo recete ska ardhur me perpara ne faqen tone teksa nuk ekziston gjallese ne Ballkan qe nuk e ka qef kete salc te mrekullueshme.

Pergatitja eshte e thjeshte, per kete ju duhet :

  • 500 gr kos i kulluar (jo shume).
  • 4 thelpinj hudher.
  • 1 kastravec i grire.
  • Kripe, Piper dhe Vaj Ulliri.
  • Koper/Majdanoz siper deshires (i prere holle).
  • Gjethe mente ( e prere, per ti dhene nje shije akoma me verore).
  • “Dy pika limoni” per nje shije me te vecante.

Ne momentin qe i keni te gjithe perberesit se bashku e vetmja gje qe ngelet eshte qe te gjitha kto te bashkohen se bashku ne nje tas dhe ta gezoni.

!!!Me Kujdes!!! Kjo recete vjen me nje rrezikshmeri te lart per tu ngrene me luge gjelle perpara televizorit.

  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Aperol Spritz me Grapefruit & Vodka

Nje nder aperitivet kryesore italiane dhe nje nder gotat e preferuara edhe neper baret ...

Speciale: Darke per dy ne shtepi per shen valentin

Gezuar diten e Shen Valentinit – e cila sado e mbi-komericializuar prape ngelet nje ...

Bëje vetë: Ragù bolonjeze

Nuk e di cilën markë salcash për pasta preferoni, por unë personalisht zgjedh “Barilla”-n. ...

Pule me qiqra, spinaq dhe xhinxher super e bute sic e ben india

Sot folem per Lindjen, ku ka me mire se sa orienti… Specialiteti I dites ...

Kalcone (Pica e palosur)

Vështirë të mos e njohim krejt si popull këtë gatim. Gjendet në çdo piceri, ...