Kek special me “rigon special” ne nder te 420

Nese keni pytje mbi pse eshte 420 ndiqni kete artikullin e vice per me teper informacion

Te me falni per censuren, por mqs po e lexojne shume njerez, thashe po censurohem qe te mos “hurt anybody’s feelings”

Perberesit:

  • Disa gram rigon – jam koshient qe rigoni eshte teper i veshtire per tu gjetur, por e do nje 5-ce deri ne 10-ce gram qe te jete tamam sic duhet
  • 50 gram gjalp te shkrire
  • 1 gote sheqer
  • 2 veze
  • 1 luge te vogel vanilje
  • cerek gote kakao
  • gjysem gote miell
  • maje luge kripe
  • maje luge sode buke

Pergatitja:

  1. Gjalpin me “rigonin” vendoseni ne furre ne 100 grade per 2 ore dhe pastaj kullojeni. Kujdes me gjalpin se do jete super i nxehte
  2. Beni bashke te gjithe ingredientet – nese e doni me pak te embel, hidhni me pak sheqer dhe me shume kakao. Lyejeni taven me vaj qe te mos ngjisi (ose perdorni nga ato me leter alumini dhe lyejeni prape me vaj)
  3. Ne 180 grade per 25-35 minuta.

Kaq. Enjoy with friends 🙂

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Makarona “Amatriciana”

E kam provuar për herë të parë këtë recetë, kur restoranti “Pastaria” në Bllok ...

Caj Jeshil

Arsyet pse duhet te perdorim Caj Jeshil.

Kushedo qe lexon nje artikull online ose nje gazete e ka vene re zhurmen ...

Te besh Guacamole: Te gjithe i bejne keto gabime – Pervec teje

Avokado eshte shtet me vete! Si i tille, edhe berja e Guacamole ngelet e njejta. ...

Souffle me djathë

Prezantimi i parë që kam pasur me souffle-në e famshme franceze s’ka qenë tamam ...

Kek me banane me dopjo cokollate

I jemi qepur embelsirave sot mqs eshte e hene, cte bejme, na zuri. Nga ...

Shkopa Mozzarella

Keto jane nga ato recetat “si neper filma” qe jane per te lepire gishtat. ...