Kek special me “rigon special” ne nder te 420

Nese keni pytje mbi pse eshte 420 ndiqni kete artikullin e vice per me teper informacion

Te me falni per censuren, por mqs po e lexojne shume njerez, thashe po censurohem qe te mos “hurt anybody’s feelings”

Perberesit:

  • Disa gram rigon – jam koshient qe rigoni eshte teper i veshtire per tu gjetur, por e do nje 5-ce deri ne 10-ce gram qe te jete tamam sic duhet
  • 50 gram gjalp te shkrire
  • 1 gote sheqer
  • 2 veze
  • 1 luge te vogel vanilje
  • cerek gote kakao
  • gjysem gote miell
  • maje luge kripe
  • maje luge sode buke

Pergatitja:

  1. Gjalpin me “rigonin” vendoseni ne furre ne 100 grade per 2 ore dhe pastaj kullojeni. Kujdes me gjalpin se do jete super i nxehte
  2. Beni bashke te gjithe ingredientet – nese e doni me pak te embel, hidhni me pak sheqer dhe me shume kakao. Lyejeni taven me vaj qe te mos ngjisi (ose perdorni nga ato me leter alumini dhe lyejeni prape me vaj)
  3. Ne 180 grade per 25-35 minuta.

Kaq. Enjoy with friends 🙂

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Petulla amerikane me çokollatë

Këto petulla të fryra, të buta, me vrimë në mes dhe me çokollatë përsipër ...

Biskota gazmore me limon

Vazhdoj të këmbëngul për ëmbëlsira sa të ëmbla, aq edhe të kripura, apo të ...

Krem çokollatë me Kahlua

Krahas ëmbëlsirave me pullë jeshile, pra të konsumueshme edhe nga fëmijë (siç është e ...

Speciale: Darke per dy ne shtepi per shen valentin

Gezuar diten e Shen Valentinit – e cila sado e mbi-komericializuar prape ngelet nje ...

6 gabimet qe mund te shmangim gjate gatimit te salmonit

Sot per dreke hengra nje super fileto salmoni dhe mu kujtuan keto detaje mbi ...

Tavë me lulelakër dhe salcë djathi

Lulelakra është nga ato perime që o fshihen nga pjata, o shmangen, gjithmonë në ...