Si ti japim drejtim pertacise te mengjesit

 

Kjo gje duhet bere para se te pihet kafe, keshtu qe lexues te dashur, me kujdes. Une jam lloji rrobit qe praktikisht perplaset gjithandej ne mengjes, keshtu qe kjo eshte e veshtire vetem ta mendoj

  1. Merr nje filxhan, pjate, poce, koroce ose cfare do gjeje qe ke verdalle
  2. Shto kos te fresket
  3. Shto tershere
  4. Miksojini bashke
  5. Shto fruta te prera kubike – ca te doni, ca te keni, ca te gjeni – une ne kete rast shtova molle
  6. Shtoni fruta te thata ose ndonje gje krokante
  7. Shtoni pak me shume tershere
  8. Miksojini prape bashke
  9. Ha dhe hesht

Duke pare anen positive, ky mengjes eshte nga ata qe te bejne te jeni te ngrene deri per dreke, prakitikisht ora 11 nuk do ju kapi me shikimin e errur nga uria.

Ik tashi, dua kafe.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

U perpoqa te haja shendetshem ne restorantet e Tiranes.

Tirane moj tirane…nje pjate e servirur e nxehte dhe pa perime, e marinuar me ...

Sexy Sardines total makeover

There is something about different cultures that amazes me – from how sushi chefs ...

Kafe Irlandeze

Ne keto dite te ftohta dimer ska gje me te mire sesa ta nisesh ...

Si te gatuajme Strudel me molle

Tashi qe po na afrohen dhe festat te gjithe duan ate gjene e embel ...

Panzanella me finok, laker te kuqe dhe ullinj

Me kete recete tipike si prej fshatrave italiane e cila praktikisht eshte nje sallate ...