Si ti japim drejtim pertacise te mengjesit

 

Kjo gje duhet bere para se te pihet kafe, keshtu qe lexues te dashur, me kujdes. Une jam lloji rrobit qe praktikisht perplaset gjithandej ne mengjes, keshtu qe kjo eshte e veshtire vetem ta mendoj

  1. Merr nje filxhan, pjate, poce, koroce ose cfare do gjeje qe ke verdalle
  2. Shto kos te fresket
  3. Shto tershere
  4. Miksojini bashke
  5. Shto fruta te prera kubike – ca te doni, ca te keni, ca te gjeni – une ne kete rast shtova molle
  6. Shtoni fruta te thata ose ndonje gje krokante
  7. Shtoni pak me shume tershere
  8. Miksojini prape bashke
  9. Ha dhe hesht

Duke pare anen positive, ky mengjes eshte nga ata qe te bejne te jeni te ngrene deri per dreke, prakitikisht ora 11 nuk do ju kapi me shikimin e errur nga uria.

Ik tashi, dua kafe.

Tags:

  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Ëmbëlsira “Ishujt lundrues”

Zor se keni dëgjuar më parë për këtë ëmbëlsirë, apo t’ju kenë zënë sytë ...

Extremely Addictive Peanut Butter and Jelly French Toast

Peanut butter and jelly is a matter of life and death foodgazm – you ...

Granita me caj te ftohte

Per te gjithe ne qe pushimet e ketyre viteve te fundit i kemi kaluar ne ...

Si te gatuajme Fileto Vici ne tigan

Kam pershtypjen qe nese keni lexuar postimin e fundit, Receten Biftek me gjalp dhe perime ...

Puding me oriz

Duke vazhduar me receta pudingu, sot kemi për ju puding orizi. Rrushi i thatë ...

Gazpacho Veror

E bukura e veres, te pakten perkundrjet frutave dhe perimeve, eshte qe ka mjaftueshem nga te ...