Si te gatuajme Sallate me rukula ,djath parmesan dhe uthull balsamike.

Sallat arugula me djath parmezan dhe uthull balsamike

Ideja jone e nje darke eshte dicka e shijshme , e shpejt dhe e shendetshme. Sallata eshte nje nga gatime tipike tonat ne darke, pasi nuk na ngacmon dhe stomakun shume gjate nates dhe flem si qingja te vegjel.

Per te pergatitur sallaten na duhen:

  • 1 thelpi hudher
  • kripe/piper
  • 2 luge gjelle uthull balsamike
  • 2 lige caji limon
  • pak majdanoz
  • Djath Parmesan i grire
  • Vaj ulliri
  • Rukola
  • Kokrra shege (opsionale)
  • Arra (opsionale)

Shtypim hudhren ne kripe dhe piper dhe shtojme siper uthullen, limonin, majdanozin, vajin dhe vazhdojme i shtypim dhe pak. Ne nje tas hedhim rukolan e lare dhe siper hedhim salcen e pergatitur.

Per zbukurim hedhim fije te holla djathi parmesan dhe ne qofte se deshirojme ca kokrra shege dhe arra.

Tags:

Shendetshmerisht
  • A fresh graduate with a really serious degree and a sense of humor. With a bunch of summer experiences working in Martha's Vineyard's kitchens and a royal love for food.

Ads

You May Also Like

Brownie me Nutella me 3 perberes

Gezuar 1 Qershorin! Nje nga ato recetat qe I bejne te gjithe dhe super ...

Fileto pule Tikka Masala

Si te gatuajme Fileto Pule Tikka Masala.

Fileto Pule Tikka Massala eshte nje gatim tradicional indian shume i perhapur neper bote. ...

Chocolate ganache – E Embel si mamka.

Dita e 8 Marsit eshte nje dite sado e kendshme qe I blehen lule ...

Gnocchi me patate

Gnocchit e Italise se veriut jane ato me te famshmet, te cilat jane me ...

Byreku më i thjeshtë në botë

Unë jam rritur me konceptin që të djelave shkohet nga prindërit, edhe mami bën ...

Bonet, ëmbëlsira nga Piedmonti

Pak persona mund të kenë dëgjuar për këtë ëmbëlsirë nga Piedmonti (veri-perëndim i Italisë), ...