Kanë Margarita pak spicy me kastravec

Buddha cfare vape! A eshte normale? Ne mes te shkurtit duhet te benim namin neper ski por jo, une dashkam alkool dhe margharita per me teper!

Sic mund ta keni vene re, e kam nje preference tek koktejlet me baze tequila – me shume prej 1 tequila, 2 tequila, FLOOR do te thoni ju – por jo.

Kesaj rradhe do bejme nje kane margarita – per te gjithe – ose vetem per vete (mos me shikoni ashtu).

3 gota tequila blanko, 1 gote e cerek leng limoni i fresket, 1 gote e cerek leng limoni jeshil te fresket, gjysem gote triple sec (triple sec eshte nje mikser i lezetshem – qe praktikisht eshte liker portokalli i bardhe, pak i athet – mund ta zvendesoni me pak leng receli portokalli qe bejne mamat tona, grand mariner ose contreaum, 1 spec djeges i fresket i prere persegjati. Lerini ne frigorifer per 30 minuta dhe hiqni specin djeges – sa me shume ta lini me spec djeges aq me spicy behet.

Me limon jeshil, kalojeni ne buzet e gotes qe do ta sherbeni, ne menyre qe te vendosni kripen ne buzet, mbusheni goten me akull dhe hidhni margaiten nga kana – mund ta dekoroni me kastravec te prere dhe spec djeges

Hot tip – une vendos shume kastravec te prere pasi ndihmon ne uljen e djegjes te gjerave spicy

Enjoy

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Torta Mimoza

Jemi në shkurt, dhe krahas Shën Valentinit, le të mos harrojmë edhe lulet mimoza, ...

Molle e pjekur me arra

U riktheva ditën e djeshme në qytetin tim të lindjes, Elbasan. Tashmë qyteti është ...

Biskota me mjedër, për çajin e mbasdites

Kemi postuar ditet e fundit mjaft receta embelsirash me cokollate, sepse te jemi te ...

Pule me mustarde, mjalte, rozmarine dhe patate

Sic mund ta keni vene re, recetat e pules jane te preferuarat e mija, ...