Kanë Margarita pak spicy me kastravec

Buddha cfare vape! A eshte normale? Ne mes te shkurtit duhet te benim namin neper ski por jo, une dashkam alkool dhe margharita per me teper!

Sic mund ta keni vene re, e kam nje preference tek koktejlet me baze tequila – me shume prej 1 tequila, 2 tequila, FLOOR do te thoni ju – por jo.

Kesaj rradhe do bejme nje kane margarita – per te gjithe – ose vetem per vete (mos me shikoni ashtu).

3 gota tequila blanko, 1 gote e cerek leng limoni i fresket, 1 gote e cerek leng limoni jeshil te fresket, gjysem gote triple sec (triple sec eshte nje mikser i lezetshem – qe praktikisht eshte liker portokalli i bardhe, pak i athet – mund ta zvendesoni me pak leng receli portokalli qe bejne mamat tona, grand mariner ose contreaum, 1 spec djeges i fresket i prere persegjati. Lerini ne frigorifer per 30 minuta dhe hiqni specin djeges – sa me shume ta lini me spec djeges aq me spicy behet.

Me limon jeshil, kalojeni ne buzet e gotes qe do ta sherbeni, ne menyre qe te vendosni kripen ne buzet, mbusheni goten me akull dhe hidhni margaiten nga kana – mund ta dekoroni me kastravec te prere dhe spec djeges

Hot tip – une vendos shume kastravec te prere pasi ndihmon ne uljen e djegjes te gjerave spicy

Enjoy

Tags:

Shendetshmerisht
  • Incognito Chef

    In house chef

    Food enthusiast - your average corporate career junkie with some weird taste in food. Tasty healthy food that can be done quickly, with the least amount of mess and easy breezy.

Ads

You May Also Like

Cocktail veror me gin dhe manaferra te fresketa

E keni parasysh ate pjesen gjate gatimit qe do te engledisesh me dicka. Per ...

Krem karamel

E quajmë krem karamel, por emri origjinal i kësaj ëmbëlsire është në fakt “flan”. ...

Vezë skoceze

Nuk kisha dëgjuar kurrë për këtë gatim, derisa e zbulova në botën e Youtube-t. ...

Akullore me banane

Si te pergatisim akullore me banane.

Akullore me vetem nje perberessssss: Banane. Problemi me i madhe qe ne kemi me ...

Musakaja tradicionale greke

Nuk është nevoja të bëjmë prezantime për këtë gatim tradicional grek, por i përgatitur ...

Krem me çokollatë dhe portokall

Të përfitojmë sa jemi në stinë portokallesh, dhe të mos i hamë thjesht të ...