Tag: si te gatuajme petulla me cokollate

Petulla amerikane me çokollatë

Këto petulla të fryra, të buta, me vrimë në mes dhe me çokollatë përsipër ...

Petulla me çokollatë, nga Gordon Ramsay

Ndër shefat më të njohur dhe më intimidues në botë, Gordon Ramsay e ka ...